10 SYYTÄ ÄÄNESTÄÄ VERNAA

10 SYYTÄ ÄÄNESTÄÄ VERNAA

1. Verna on hemmetin skarppi nuori nainen, jolla on rohkeutta tuoda omaa osaamistaan ja omia näkemyksiään esille. Tämän lisäksi Verna on ystävällinen kaikille ja saa sinut luultavasti myös hyvälle fiilikselle.

2. Valtuustoihin tarvitaan nuoria päätöksentekijöitä ja eri vähemmistöihin kuuluvia päätöksentekijöitä. Suuret ikäluokat muistavat 100% varmasti äänestää omia ehdokkaitaan, valtuuston ikärakenne ei ikinä muutu jos myös nuoret eivät lähde vaaliuurnille. Valtuustoissa ei myöskään näy ihmisten moninaisuus, jos enemmistö ei tue vähemmistöehdokkaita.

3. Verna on kokenut poliitikko. Verna on toiminut Espoossa kuluneen kauden varavaltuutettuna, sekä kulttuurilautakunnan varapuheenjohtajana, lisäksi Verna on toiminut Helsingissä varavaltuutettuna, sekä kulttuuri- ja kirjastolautakunnassa, että nuorisolautakunnassa. Lisäksi Verna on toiminut mm. Helsingin Vihreiden ja Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan vihreiden puheenjohtajana, Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksessa, Planissa, Sateenkaariperheissä sekä Suomen Nuorisoyhteistyö -Allianssissa.

4. Lapsista ja nuorista ollaan koko ajan säästämässä, vaikka on ilmiselvää, että korona on lisännyt lasten ja nuorten pahoinvointia. Vernalle on tärkeää, ettei laadukkaasta varhaiskasvatuksesta ja koulutuksesta tingitä.

5. Kirjastoverkkoselvityksessä tarkastellaan koko Espoon kirjastoverkkoa. Vernalle on tärkeää puolustaa myös pieniä lähikirjastoja aluekirjastojen ohella, lähellä Sinua.

6. Yrittäjän arki on Vernalle tuttua. Koronakriisin jälkeen meidän on huolehdittava yrittäjistä sekä erityisesti kultttuuri- ja tapahtuma-alan ahdingosta. Lisätään yrittäjyyden houkuttelevuutta ja tuetaan yrityksensä Espooseen perustavia, sekä täällä jo nyt toimivia.

7. Päätöksentekijöiksi tarvitaan erilaisia ihmisiä. Sateenkaariperheen äitinä Vernalla on kokemusta erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja myös kohtaamattomuudesta. Verna tekee vähemmistöjä näkyviksi ja Espoota yhdenvertaisemmaksi. Kohtaaminen on avain toisten ymmärtämiseen!

8. Espoosta kehitetään moderni metropoli. Verna tekee päätöksiä, jotka johtavat houkuttelevan suurkaupungin syntyyn. Espooseen rakennetaan lisää asuntoja, kaupunkirakennetta tiivistetään ja palveluihin panostetaan. Myös julkinen liikenne toimii.

9. Ilmastonmuutos ja ympäristöasiat eivät ole vitsi, vaan ne tulee huomioida kaikessa päätöksenteossa. Vain Vihreät ovat tähän 100% sitoutuneita. Verna on sitoutunut hiilivapaaseen Espooseen.

10. Verna on tosissaan. Ensimmäistä kertaa Verna oli ehdolla kunnallisvaaleissa 2008, 19-vuotiaana. Ihmisellä, joka on 32-vuotiaana tehnyt politiikkaa yli kymmenen vuotta kahdessa eri kaupungissa on todistetusti sydämen paloa vaikuttamiseen!

Julkaissut munpullasunuuni

Meidän sateenkaariperheen reciprocal ivf matka ja elämää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: